KUHINJE OD PUNOG DRVETA


Kuhinje od punog drveta su najkvalitetnije koje možete naći na tržištu. Ovaj tip kuhinje odaje utisak toplog i bogatog doma. Stolarska radnja "MIJATOVIĆ BB" već 30 godina pravi najkvalitetnije kuhinje od punog drveta.


Kada pravite kuhinju nemojte da rizikujete sa materijalima lošeg kvaliteta. Mi Vam možemo izraditi kuhinje od punog drveta vrhunskog kvaliteta. Drvo koje koristimo, sušeno je u profesionalnim i kompjuterizovanim kondezacionim sušarama, projektovanim isključivo za tu namenu.


Mi nemamo serijsku proizvodnju, tako da su sve naše kuhinje unikatne. Garantujemo Vam vrhunski kvalitet i dug vek trajanja.

kuhinja od punog drveta
kuhinja od punog drveta
kuhinja od punog drveta
kuhinje od punog drveta

kuhinja od punog drveta
kuhinja od punog drveta

Kuhinja od punog drveta

Kada pravite kuhinju uvek je bolje da ona bude od punog drveta. Puno drvo, masiv, je najkvalitetniji i ekološki prihvatljiv materijal (za razliku od ostalih), pa ćete samim tim sebi obezbediti zdrav i čist materijal u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Samim tim što ste rešili da pravite kuhinju od punog drveta pokazali ste prefinjen ukus.


Mi posedujemo najsavremeniji pogon za obradu drveta koje se suši u specijalno dizajniranim sušarama. Ono što nas izdvaja od ostalih je kontrola kvaliteta, gde se proverava kvalitet drveta, čistoća, suvoća, proces sušenja, proces obrade i farbanja, i na kraju uklapanje kuhinjskih elemenata. Kontaktirajte nas i proverite zašto nam ljudi veruju već 30 godina.

POGLEDAJTE ŠTA JOŠ PRAVIMO OD PUNOG DRVETA