DRVO ALUMINIJUM STOLARIJA


Drvo aluminijum stolarija predstavlja spoj najboljih osobina drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljnje zaštite drvenih elemenata. Može se reći da je ovo poslednji trend u izradi stolarije, a svakako predstavlja najkvalitetniji proizvod koji izlazi iz naše radionice..


Pored dobrog arhitektonskog rešenja kuće, veoma je važan kvalitet i izgled stolarije. Pod uticajem kiše, snega i drugih vremenskih nepogoda dolazi do oštećenja na stolariji. U cilju zaštite i lepšeg izgleda prozore oblažemo aluminijumskim oklopom vrhunskog kvaliteta jer univerzalna drvo aluminijum stolarija je kombinacija koja spaja najbolje karakteristike ugrađenih materijala.


Vremenom, drvo kao materijal za izradu stolarije gubi na aktuelnosti iz razloga kao što su: pucanje usled sunca, uticaja klime i mraza, a sve to uzrokuje krivljenje i pucanje. Najsavremenija tehnologija u vidu drvo aluminijum stolarije omogućila je da se ti nedostaci drveta zaštite i da se dobije vrhunski proizvod koji će decenijama ostati istog oblika i kvaliteta. Sve nedostatke otklanjamo aluminijumskom oblogom.Tom prilikom aluminijum štiti drvo od atmosferskih uticaja tako da drvo ostaje netaknuto kao prvog dana montaže.

drvo aluminijum stolarija mijatovic bb (1)
drvo aluminijum stolarija mijatovic bb (5)
drvo aluminijum stolarija mijatovic bb (3)

drvo aluminijum stolarija mijatovic bb (4)
drvo aluminijum stolarija mijatovic bb (2)

Prozori i ulazna vrata su glavni proizvodi koji Vam možemo ponuditi, a koji se radi u kombinaciji drvo aluminijum. Prozor predstavlja jedan od najvažnijih elemenat objekta. Prvi utisak, arhitektura i stil objekta, predstavlja oblik krova i oblik veličina prozora. Prozori drvo-aluminijum objedinjuje najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljnja zaštita drvenih elemenata.


Prozor predstavlja svojevrsni kontakt sa okolinom, na njemu su izražene karakteristike podneblja i klimatskih uslova. Uz ostale elemente objekta mora da zadovolji zahteve u pogledu štednje energije odgovarajućeg osvetljenja i provetravanja unutrašnjosti objekta. Prozori drvo aluminijum objedinjuje najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljnja zaštita drvenih elemenata.

POGLEDAJTE ŠTA JOŠ PRAVIMO OD PUNOG DRVETA