Spavaće sobe od punog drveta

Spavaća soba je mesto gde tražite utočište i spokoj nakon napornog dana. To je Vaša oaza mira u kojoj se opuštate i odmarate. Zato je mnogo bitno da bude izrađena od najkvalitetnijih i najprirodnijih materijala kao što je puno drvo.

Spavaće sobe od punog drveta su idealne za potpun odmor. Pružiće Vam osećaj topline i prirode, za razliku od veštačkih materijala.

Prilikom izbora boja za Vašu spavaću sobu vodite računa da birate svetlije boje jer je naučno dokazano da one podižu nivo energije. Puno drvo je idealne boje za Vašu spavaću sobu. Prilikom izbora boje za zidove, naša preporuka je bela.

Takođe, izbegavajte mnogo elektronike u sobi. Nakon celodnevnog izlaganja modernim tehnologijama potrebno Vam je mesto gde nećete biti izloženi zračenju i negativnoj energiji. Oplemenite Vašu spavaću sobu od punog drveta sa nekom slikom ili cvećem.

Ispod možete pogledati neke modele spavaćih soba od punog drveta koje možemo napraviti za Vas.

Stolarska radnja MIJATOVIĆ BB
Stolarska radnja MIJATOVIĆ BB
Stolarska radnja "MIJATOVIĆ BB" iz Bajine Bašte je porodična firma koja se bavi proizvodnjom nameštaja od punog drveta preko 30 godina. Nameštaj koji mi pravimo je vrhunskog kvaliteta, dugog veka trajanja i pogodan je za sve prostore. Svaki komad našeg nameštaja je unikatan i izrađen po svetskim standardima.